Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Uiterst tevreden

Ik denk dat we niet hoeven toe te lichten dat we uiterst tevreden waren. Ook naderhand werd mijn moeder nog door diverse mensen opgebeld die even kwijt wilden wat een mooi afscheid het was geweest. We hebben met kinderen, klein- en achterkleinkinderen de kist staan de kleuren en verven en versieren. Het was fantastisch om op deze manier het afscheid van onze vader mee te mogen maken en te verwerken. Onze uitvaartbegeleidster verdient een tien met een griffel.

- Mevrouw Van den Berg, juli 2018

Veel respect voor de manier waarop de PC-medewerkers met ons en met mijn overleden moeder zijn omgegaan. Het wordt een beetje saai…maar jullie hebben het gewoon uitstekend gedaan.

- Mevrouw Koper, mei 2018

Mooi en waardig afscheid

Keurige verzorging met veel respect. De medewerkers zijn zeer netjes gekleed. Iedereen binnen PC lijkt perfect “gebrieft”, je hoeft niet steeds de wensen of zaken te herhalen. Men is gewoon op de hoogte. I.v.m. vrije dagen van de uitvaartbegeleidster, die de planning gemaakt had, kregen we een andere uitvaartbegeleidster. Ook zij deed het perfect, voelde ons prima aan en had zich ook zeer goed ingelezen in ons dossier. Het was een mooi en waardig afscheid mede door de inzet van PC.

- Mevrouw Willems, mei 2018

Hulde!

Met name hoe respectvol de medewerkers die hem met de auto ophaalden met mijn vader omgingen was prachtig, ontroerend. De uitvaartbegeleider van Uitvaartcentrum Amsterdam-Noord heeft ons perfect geholpen en begeleid van begin tot eind, hulde! Ben u zeer dankbaar, en dat ook namens de overige familie. Het hele proces had niet mooier of beter kunnen verlopen.

- De heer Snoey Kiewit, januari 2018

Kan niet beter. Alles is goed zo. Prima verzorgd.

- De heer Klavier, oktober 2017

Hartelijk bedankt

Mag ik namens mijn man en ik jullie hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking met de beide dames die vanavond gastdame waren in Uitvaartcentrum Amsterdam Noord. Hele lieve en behulpzame dames. Fijn hoor.

- Mevrouw Stientjes, september 2017

Ik ben zeer tevreden hoe jullie het hebben gedaan.

- De heer Jurgens, september 2017

Openingstijden

maandag t/m zondag:

op afspraak (ook in de avonden en in het weekend)

 

Begraafplaats De Nieuwe Noorder:

van 1 oktober tot 31 maart:
dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur

van 1 april tot 30 september:
dagelijks van 07.30 uur tot 20.30 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Amsterdam Noord goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Op circa 4 kilometer afstand van treinstation Amsterdam Centraal en bushalte Oosterlengte op een kleine 500 meter afstand.

Plan route ›