Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: Uitvaartcentrum Amsterdam Noord verzorgt het graag voor u. Wij hebben twee mooie sfeervolle ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid. Dit zijn rouwkamers met opbaringruimte en condoleanceruimte. Hier kan een rouwbezoek, condeolance en een laatste afscheid in huiselijke sfeer plaatsvinden.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over (gratis) parkeergelegenheid.

Rouwkamer met condoleanceruimte 1

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek, condoleances of laatste afscheid in intieme sfeer. In onze rouwkamer kunnen wij de overlede opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. De rouwkamer is gecombineerd met condoleanceruimte (koffiekamer) zodat u hier ook een hapje en/of drankje kunt nuttigen.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld afspelen: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Rouwkamer met condoleanceruimte 2

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek, condoleances of laatste afscheid in intieme sfeer. In onze rouwkamer kunnen wij de overlede opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. De rouwkamer is gecombineerd met condoleanceruimte (koffiekamer) zodat u hier ook een hapje en/of drankje kunt nuttigen. Wij bieden een zeer uitgebreid cateringassortiment.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid assortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart van een dierbare kan de naaste familie zich voorafgaande aan de plechtigheid afzonderen in onze ontvangkamer. Zij kiezen zelf of zij de aula betreden voor of na de andere bezoekers.

Koelruimte

Voor het verblijf van de overledene van het moment van overlijden tot wanneer de uitvaart plaatsvindt.

Openingstijden

maandag t/m zondag:

op afspraak (ook in de avonden en in het weekend)

 

Begraafplaats De Nieuwe Noorder:

van 1 oktober tot 31 maart:
dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur

van 1 april tot 30 september:
dagelijks van 07.30 uur tot 20.30 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Amsterdam Noord goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Op circa 4 kilometer afstand van treinstation Amsterdam Centraal en bushalte Oosterlengte op een kleine 500 meter afstand.

Plan route ›