Begrafenis

In Uitvaartcentrum Amsterdam Noord kunt u in kleine kring afscheid nemen. Een plechtigheid in een aula kan plaatsvinden in het naastgelegen Crematorium De Nieuwe Noorder. Na afloop van de plechtigheid zal de kist op passende wijze naar het graf worden gedragen op begraafplaats De Nieuwe Noorder.

Deze begraafplaats wordt beheert door Gemeente Amsterdam. Er zijn algemene graven en eigen (familie)graven beschikbaar.

Algemeen graf

Een algemeen graf deelt u met meerdere onbekende overledenen. De plek wordt toegewezen. Op het graf kan een kleine steen geplaats worden. Een algemeen graf is voor 10 jaar en kan niet verlengd worden.

Eigen graf

Een eigen graf wordt ook wel een particulier graf genoemd. Dit graf is voor één persoon en u kunt zelf een plek uitkiezen. Het graf wordt uitgegeven voor 10 of 20 jaar en kunnen daarna voor telkens 10 jaar verlengd worden.

Familiegraf

Dit is een ‘eigen graf’ voor twee tot drie familieleden of naasten. Dit kan een bestaand graf zijn of een nieuw graf. De overledenen worden onder elkaar begraven en bijgeschreven op dezelfde steen.

Openingstijden

maandag t/m zondag:

op afspraak (ook in de avonden en in het weekend)

 

Begraafplaats De Nieuwe Noorder:

van 1 oktober tot 31 maart:
dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur

van 1 april tot 30 september:
dagelijks van 07.30 uur tot 20.30 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Amsterdam Noord goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. Op circa 4 kilometer afstand van treinstation Amsterdam Centraal en bushalte Oosterlengte op een kleine 500 meter afstand.

Plan route ›